Ngageser Door Roller
  • Rincian produk

Ngaran Brand

HENCH

Nomer modél

SK188

Bahan

Séng Alloy

Jumlah panto

2 buah

ketebalan panto lumaku

15 ~ 30 mm

Cara masang

Nancebkeun langsung kana panto

Ngamuat beurat

45 kg

Bérés

Chrome caang plated / Brushed nikel / Semprot hideung / Titanium plated

Pamakéan

Ngageser Panto

Aplikasi

kantor, kamar mandi, dapur, pangkeng

bungkusan

1 set dina kotak, 10 sét dina karton.

      Bungkusan& Balanja


1

Kamampuhan:

 5000000 PCS / bulan

2.

pamayaran:

 T / T, L / C, serikat barat jsb

3

Pangiriman:

 25-30 poé

4

Sampel:

 Urang bisa nawiskeun sampel kalawan bébas pikeun mariksa kualitas Anjeun

5

Kurir:

 TNT, DHL, FEDEX, ROYALE atawa indikasi Anjeun

      Kami nyarankeun ngagunakeun sapertos slide ieu



      Kumaha carana install



      Wengkuan aplikasi


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

Dianjurkeun

Kirim patarosan anjeun

HUBUNGI KAMI AYEUNA Pikeun Quote produk
Urang tulus ngabagéakeun babaturan ti sakuliah dunya pikeun didatangan parusahaan urang jeung cooperate kalawan kami dina dasar kauntungan silih jangka panjang. Kami ngarep pisan nampi patarosan anjeun pas.

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
繁體中文
简体中文
русский
Português
한국어
日本語
italiano
français
Español
Deutsch
العربية
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese