200 Patarosan

Kumaha Hench ngarancang panto beusi narik?

Desain narik panto beusi ti SHANGHAI HENGCHUAN HARDWARE Co., Ltd. terus ngaleuwihan ekspektasi konsumén salaku hasil tina prosés kontrol urang kayaning ...
Desain tarik panto beusi ti SHANGHAI HENGCHUAN HARDWARE Co., Ltd. terus ngaleuwihan ekspektasi konsumén salaku hasil tina prosés kontrol urang kayaning review konsép desain mimiti. Dina tahap konsép desain, insinyur urang bakal nampilkeun gagasan ka peers maranéhanana di sagala widang pausahaan - desain, kualitas, manufaktur, manajemén proyék, ngayakeun - sarta membela arah design maranéhanana ku kituna urang sadayana tiasa yakin kana arah desain. Sagala kasalahan produk dihindari engké dina proyék ku cara kieu. Biaya, kualitas sareng waktos ka pasar ogé tiasa diminimalkeun ku perencanaan anu leres.
Hench Hardware Array image112
SHANGHAI HENGCHUAN HARDWARE mangrupikeun perusahaan anu kasohor anu ngahijikeun manufaktur, ngolah, ngawarnaan sareng ngajual Geser Laci Tersembunyi. Rel slide anu diproduksi ku Hench populer pisan di pasar. Hench lemes nutup laci glides geus diuji dina sagala rupa aspék. Geus lulus uji anti sepuh (ASTM D573), kakuatan tearing (SATRA TM30), kakuatan seaming (SATRA TM180), colorfastness mun rubbing (AATCC 8), jsb Unggal sapotong Ball Bearing laci Slide urang mastikeun dijieun nurutkeun kana. Sistim slides laci bal extension pinuh pikeun mastikeun kualitas na sampurna.
Hench Hardware Array image112
Visi perusahaan SHANGHAI HENGCHUAN HARDWARE komitmen pikeun ngawangun perusahaan ss kelas dunya kalayan daya saing inti! Tanyakeun!

Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

Dianjurkeun

Kirim patarosan anjeun

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
繁體中文
简体中文
русский
Português
한국어
日本語
italiano
français
Español
Deutsch
العربية
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese