Puseur info

Sabaraha taun pangalaman Hench dina ngahasilkeun cecekelan alloy Séng?

SHANGHAI HENGCHUAN HARDWARE Co., Ltd. parantos fokus kana bisnis cecekelan Séng alloy salami mangtaun-taun. Karyawan sadayana ngalaman sareng terampil. Maranéhna nyaéta...
SHANGHAI HENGCHUAN HARDWARE Co., Ltd. parantos fokus kana bisnis cecekelan Séng alloy salami mangtaun-taun. Karyawan sadayana ngalaman sareng terampil. Aranjeunna salawasna siap nawiskeun rojongan. Hatur nuhun ka mitra anu tiasa dipercaya sareng karyawan anu satia, kami parantos ngembangkeun bisnis anu tiasa dipasarkan di dunya.
Hench Hardware Array image50
SHANGHAI HENGCHUAN HARDWARE kompetitif sacara internasional dina widang geser laci Normal. Salaku salah sahiji sababaraha runtuyan produk Hench urang, Aluminium cecekelan runtuyan ngarasakeun pangakuan rélatif luhur di pasar. Produk tiasa ngahontal éfék ngamurnikeun anu saé. Kaleuwihan uyah, partikel anu ditangguhkeun, sareng mikroba parantos dipiceun bari ngajaga vitamin sareng mineral penting. Produk ieu sacara signifikan tiasa ningkatkeun kapercayaan para pemakai. Jalma anu ngagem produk ieu ngarasa leuwih energetic jeung positif.
Hench Hardware Array image50
Dina raraga nyugemakeun tungtutan pasar kantos-ngarobah, urang salawasna devoted Sunan Gunung Djati pikeun ngembangkeun produk anyar jeung striving pikeun R&D inovatif. Tujuanana kami nyaéta pikeun nyayogikeun produk kualitas anu paling stabil sareng jasa gancang pikeun konsumén.

Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

Dianjurkeun

Kirim patarosan anjeun

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
繁體中文
简体中文
русский
Português
한국어
日本語
italiano
français
Español
Deutsch
العربية
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese