Blog Post

Hiji kamar mandi disorganized tiasa uncomfortable tur unhygienic

Convertible Pancuran Caddy Bagian jero pancuran anjeun henteu pernah langkung rapih kalayan caddy pancuran anu tiasa dirobih langkung ageung.

                                          
Convertible Pancuran Caddy

Bagian jero pancuran anjeun henteu pernah langkung rapih kalayan caddy pancuran anu tiasa dirobih langkung ageung. Ngagantung tina sagala panto pancuran atawa témbok-dipasang kutub! Diwangun dina cangkir nyeuseup kakuatan industri malah nawiskeun kakuatan nempel aman pikeun sagala permukaan ubin merata. Tetep parabot mandi anjeun sarta parabot pancuran gunana tur uncrowded kalawan gudang berehan di caddy adjustable ieu. Saluyukeun sareng jero rak pikeun masihan rohangan pikeun botol anu langkung ageung. Sadia dina elegan, bahan gampang-to-bersih tina baja plated.

Unit Rak Lima Tingkat

Elegan, fungsional unit rak lima tingkat rapih nyimpen anduk narilep, toiletries, suplai beberesih, poto dipiguraan jeung senang atawa barang praktis séjén. Dipiguraan dina nikel brushed sleek kalawan sendi krom jeung rak kaca tempered, desain na bespeaks modernitas jeung sophistication pasti ningkatkeun tur spasi. Kalayan seueur rohangan panyimpen, unit rak ieu's pigura gracile nyokot ukur aréa lanté leutik tur bisa nyocogkeun kana paling spasi. Pasang leuwih ti hiji pikeun poténsi neundeun maksimum.

Tempa Beusi mandi Pangatur

Pikeun tampilan anu pikaresepeun, diideuan antik, cobian pangatur mandi beusi tempa gaya vintage sareng dispenser tisu toilét. Potongan pinter ieu gampang leueur dina rohangan antara toilét sareng témbok. Kayu keras sareng logam kualitas luhur ngadamel pigura anu kuat's diwangun pikeun panungtungan. Ngahemat spasi ku stocking mandi organizer kalawan gulungan tisu toilét tambahan (tamu anjeun bakal ngahargaan ukuran preventif ieu!) Majalah (gesture ramah-tamu sejen), jeung barang hiasan atawa toiletries.

Hinge-Éta Clutterbuster Lima Bar Valet

Panyimpen sareng aksésori organisasi anu inovatif ieu bakal mastikeun kekacauan kaluar sareng tetep kaluar! Ngagantung nepi ka lima anduk beresih atawa beueus dina nooks underused na crannies tukangeun kamar mandi Anjeun atawa panto rumah tangga séjén. Batang baja tahan karat 18' panjangna, teleskop kaluar pikeun ngarojong anduk, jas mandi, drying baju jeung loofahs. Instalasi nyaéta angin-euweuh alat atawa pangaweruh saméméhna perlu. Ngan tarik Clutterbuster's pin instalasi tur selapkeun eta di antara hinge jeung doorframe nu. Ngahurungkeun unggal panto di bumi anjeun janten pacilingan atanapi rak pengeringan anu lengkep! Maksimalkeun rohangan anu aya di kamar mandi sareng bumi anjeun sareng Clutterbuster.

Mandi Counter Makeup Pangatur

Tetep kosmétik sarta parabot dandan aman, diatur tur beresih jeung kamar mandi counter makeup organizer. Nyimpen rapih sadaya paporit harian anjeun's dina Unit ngawadahan silinder vertikal-berorientasi sleek. sapotong ieu'Desain wijaksana nempatkeun unggal item katuhu dina fingertips Anjeun, jadi Anjeun bisa ngahemat waktos salila isuk atawa sore rutin Anjeun. Anjeun'Bakal kagum kumaha lancar isuk-isuk nalika anjeun terang yén sadaya produk dandan anu paling penting anjeun parantos siap sareng ngantosan.

Ultra merenah Toilét Caddy

Caddy toilét anu ngahémat rohangan kalayan rohangan pikeun sadayana. Nyimpen nepi ka tilu gulungan tisu toilét tambahan sarta majalah dina hiji fixture elegan. Ku ngajaga tisu toilét cadang sadia sakedap's bewara, anjeun bisa nyieun leuwih gampang sémah di imah anjeun replenish suplai lamun eta ngalir kaluar disangka dina pihak anu. Ieu's move considerate on bagian anjeun, sarta salah sahiji anu bakal endear Anjeun salajengna ka datang di imah anjeun. Sarta ku stashing jaringan surplus dina tempat anu aman, jauh ti pancuran jeung lantai, anjeun bisa mastikeun yén éta meunang't jadi beueus atawa waterlogged. Sémah ogé pasti ngahargaan anjeun ngajaga perpustakaan leutik bahan bacaan dina leungeun pikeun perusal maranéhanana. Caddy wc's formulir hemat spasi ieu dirancang kalayan spasi ketat dina pikiran. Dasar beurat ngajaga caddy aman nangtung sepanjang waktos.

Pil Dispenser- Hiji Bulan

Pangobatan resép sareng suplemén vitamin kedah tetep dijaga sareng diperhitungkeun. Kalender pil sareng dispenser anu mangpaat ieu nawiskeun solusi anu siap. Jadikeun longsoran kabinét ubar sareng resep anu salah tempatna mangrupikeun hal anu baheula. Kalayan dispenser pil pikeun ngatur pangobatan otomatis, tetep dina jadwal dosis naon waé gampang! Dispenser pil ogé mastikeun kasalametan kamar mandi anu langkung ageung, ngajaga pil sareng tablet aman tina éksplorasi barudak sareng sato. Pikeun saha waé anu ngagaduhan program obat atanapi vitamin anu tetep, dispenser pil tiasa ngabantosan ngatur, ngatur sareng ngajaga pil anjeun.

                                      

Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

Dianjurkeun

Kirim patarosan anjeun

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
繁體中文
简体中文
русский
Português
한국어
日本語
italiano
français
Español
Deutsch
العربية
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese