Produk
  • Detail Produk

Jeneng merek

HENCH

Item No.

JC-603

Geser

Geser bantalan bola

Volume

20L+10L; 10L*3 (20L=305*225*360mm; 10L=225*152*360mm)

Ukuran tong sampah

W265 * H415 * D480 mm

Ukuran karton

490 * 280 * 430 mm

Bobot reged

6.7kg / karton

Max loading

25 kg

Braket pemasangan pintu

Pilih adhedhasar syarat instalasi

Panggunaan

Kabinet

Aplikasi

kantor, pawon

packing

1 set ing siji karton


Kemasan& Pengiriman

1

Kemampuan:

 5000000 pcs / wulan

2.

Pembayaran:

 T / T, L / C, serikat barat dll

3

Pangiriman:

 25-30 dina

4

Sampel:

 Kita bisa menehi conto kanthi bebas kanggo mriksa kualitas sampeyan

5

Kurir:

 TNT, DHL, FEDEX, ROYALE utawa indikasi sampeyan


keunggulan produk


        

Desain multi-ember, klasifikasi sampah sing trep.

        

Saben ember dirancang kanthi gagang supaya gampang diekstraksi.

        

Ndhuwur karo tutup sealing anti banyu lan deodoran, isolasi ambu ora enak


      Loro cara Instalasi
Cocog kanggo macem-macem instalasi lawang kabinèt, bisa nginstal lawang lan ora disambungake menyang lawang.


        
Ora disambungake menyang lawang
        
Tong sampah disambungake menyang lawang kabinet


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Dianjurake

Kirimi pitakon sampeyan

HUBUNGAN KITA SAIKI kanggo penawaran produk
We Sincerely welcome kanca saka kabeh ndonya kanggo ngunjungi kita perusahaan lan kerjo bareng karo kita ing basis saka long-term keuntungan bebarengan. We are looking nerusake kanggo nampa pitakonan Panjenengan rauh.

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
繁體中文
简体中文
русский
Português
한국어
日本語
italiano
français
Español
Deutsch
العربية
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa