200 Pitakonan

Kepiye carane Hench ngrancang lawang wesi?

Desain narik lawang wesi saka SHANGHAI HENGCHUAN HARDWARE Co., Ltd. terus-terusan ngluwihi pangarepan pelanggan minangka asil saka proses kontrol kayata ...
Desain narik lawang wesi saka SHANGHAI HENGCHUAN HARDWARE Co., Ltd. terus-terusan ngluwihi pangarepan pelanggan minangka asil pangolahan kontrol kayata review konsep desain awal. Ing tataran konsep desain, insinyur kita bakal menehi gagasan kanggo kanca-kanca ing kabeh wilayah perusahaan - desain, kualitas, manufaktur, manajemen proyek, pengadaan - lan mbela arah desain supaya kita kabeh bisa yakin ing arah desain. Sembarang kesalahan produk bakal nyingkiri mengko ing proyek kanthi cara iki. Biaya, kualitas lan wektu kanggo pasar uga bisa diminimalisir liwat perencanaan sing tepat.
Hench Hardware Array image112
SHANGHAI HENGCHUAN HARDWARE minangka perusahaan terkenal sing nggabungake manufaktur, pangolahan, pewarnaan lan adol Slide Laci Tersembunyi. Rel geser sing diprodhuksi dening Hench populer banget ing pasar. Hench soft close drawer glides wis diuji ing macem-macem aspek. Wis lulus tes anti-tuwa (ASTM D573), kekuatan tearing (SATRA TM30), kekuatan seaming (SATRA TM180), colorfastness kanggo rubbing (AATCC 8), etc. Saben Piece saka Ball Bearing Drawer Slide wis strictly digawe miturut sistem geser laci bantalan bal ekstensi lengkap kanggo njamin kualitas sing sampurna.
Hench Hardware Array image112
Visi perusahaan SHANGHAI HENGCHUAN HARDWARE setya mbangun perusahaan ss kelas donya kanthi daya saing inti! Takon!

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Dianjurake

Kirimi pitakon sampeyan

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
繁體中文
简体中文
русский
Português
한국어
日本語
italiano
français
Español
Deutsch
العربية
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa