Pusat Informasi

Apa Aluminium nangani diprodhuksi dening Hench kepileh?

SHANGHAI HENGCHUAN HARDWARE Co., Ltd. dikenal kanthi ketrampilan sing apik kanggo ditrapake ing gagang Aluminium. Ana mekanisme manajemen produk sing disetel kanggo njamin ...
SHANGHAI HENGCHUAN HARDWARE Co., Ltd. dikenal kanthi ketrampilan sing apik kanggo ditrapake ing gagang Aluminium. Ana mekanisme manajemen produk sing disetel kanggo njamin kualitas produk, kalebu tampilan lan struktur produk. Buruh kita duwe pengalaman manufaktur pirang-pirang taun lan trampil ngoperasikake teknik-teknik canggih sing ditepungake ing jalur produksi kita nganti pirang-pirang taun. Tim kontrol kualitas tanggung jawab kanggo nyaring produk sing ora cocog karo cacat lan cacat. Kanthi cara kasebut, kita njamin produk kasebut digawe kanthi apik.
Hench Hardware Array image57
SHANGHAI HENGCHUAN HARDWARE yaiku perusahaan kanthi merek, jaringan lan keahlian manajemen sing kondhang. Soft Closing Drawer Slide minangka salah sawijining seri produk Hench. Kanthi kekuatan sing kuat ing teknik produksi, produksi standarisasi Engsel Hench bisa ditindakake. Produk kasebut ora rawan karat. Anane film stabil nyegah karat kanthi tumindak minangka penghalang sing mbatesi akses oksigen lan banyu menyang permukaane.
Hench Hardware Array image57
Nilai bisnis utama kita yaiku integritas, komitmen, keunggulan, kerja tim, lan kelestarian. Kabeh sing ditindakake kanggo para pelanggan nuduhake standar internasional sing paling dhuwur.

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Dianjurake

Kirimi pitakon sampeyan

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
繁體中文
简体中文
русский
Português
한국어
日本語
italiano
français
Español
Deutsch
العربية
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa